Acer a lansat oficial smartphone-ul Liquid S1

Acer a lansat oficial smartphone-ul Liquid S1, un smartphone cu ecran de 5 inci si rezolutie de 720p, care va fi disponibil pe pietele din Europa si Asia. Telefonul va beneficia si de o varianta cu dual sim. Din pacarte, insa, Liquid S1 nu suporta retele LTE.

Noul telefon al celor de la Acer are un procesor MediaTek de 1.5 GHz, 1 GB memorie interna si capacitate de stocare de 8GB, cu posibilitatea de a o extinde pana la 32GB, ruleaza sistemul de operare Android™ 4.2 si are o baterie de 2400mAh.

Liquid S1 dispune, de asemenea, de o camera foto cu unghi larg de pana la 88 grade. Cei de la Acer au declarat ca modelul abia lansat este un adevarat smartphone multi-tasking, aplicatia Float oferind capacitatea de multitasking prin intermediul unor multiple fereste mici, in care pot rula simultan mai multe aplicatii. Fundalul va fi unul transparent pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea aplicatiile care ruleaza.

Pretul unui Acer Liquid S1 este 329 de euro si va fi disponibil in al treilea trimestru al acestui an pe pietele din Franta, Belgia, Olanda, Marea Britanie si Germania.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus