Incepand de astazi utilizatorii serviciului de mesagerie Yahoo vor beneficia de noua interfata, cea veche Yahoo! Mail, inclusiv Yahoo! Mail Classic, nemaifiind disponibila. Aceasta schimbare fusese deja anuntata, insa se presupunea ca ea va fi mai degraba un update al versiunii deja existente.

Utilizatorii care doresc sa isi actualizeze interfata trebuie sa fie de acord cu Termenii si Politica de confidentialitate.

“Incepand cu 3 iunie 2013, versiunile mai vechi Yahoo! Mail nu mai sunt disponibile. Puteti accesa contul de Yahoo doar daca actualizati interfata. In momentul in care o actualizati, acceptati Termenii si Politica de confidentialitate. Acestea includ si acceptarea automata a scanarii si analizarii continutului mailu-urilor dumneavoastra.” (Yahoo)

Cei care fac actualizarea pot renunta la reclamele contextuale prin intermediul Yahoo’s Ad Manager. Yahoo spune raspicat utilizatorii care refuza noile sale politici ca ar trebui sa isi schimbe furnizorul de servicii de mesagerie sau sa-si inchida contul. Utilizatorii Premium Mail Plus care doresc sa-si anuleze conturile pot obtine rambursarea proportionala a sumei platite.

Multi sunt de parere ca aceasta schimbare este o incalcare grava a intimitatii.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of D3m3nToR

    Eu am trecut la noua interfata de cand a fost disponibila tuturor utilizatorilor.
    Era de asteptat acesta schimbare deoarece Yahoo a inceput de ceva timp sa faca schimbari majore pe toate segmentele. Personal nu ma deranjeaza acesta schimbare, problema este cu scandalul in care este implicat Yahoo privind verificarea tuturor emailurilor in scopuri publicitare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.