La conferinta Computex 2013 care are loc la Taipei, Asus a prezentat o serie de noutati in domeniul hardware, printre care si VivoPC si VivoMouse. Acestea sunt concepute in mod clar pentru a fi utilizate impreuna, de vreme de pc-ul Vivo este ideal pentru un pc home theater, iar mouse-ul wireless Vivo a fost creat pentru a usura navigarea pe Windows 8.

Asus VivoPC este micut si elegant, masoara doar 56mm inaltime si este chiar mai mic decat o coala A4, avand 190 mm patrati. Specificatiile exacte ale VivoPC nu au fost inca publicate, dar se cunoaste deja faptul ca are un procesor Intel, o placa video Intel integrata, sase porturi USB, dintre care doi sunt USB 2.0 si alte patru – USB 3.0.

VivoPC ruleaza Windows 8 si datorita unei carcase detasabile poate fi imbunatatit usor in viitor, in interior gasindu-se un slot pentru hard disk SATA de 3.5 sau 2.5 inci. Are, de semenea, si sloturi pentru extinderea memoriei, cu toate ca cei de la Asus nu au precizat care este capacitatea RAM standard a acesteia. O pereche de boxe stereo SonicMaster sunt integrate in carcasa; in plus, PC-ul are suport Wi-Fi.

asus vivomouse

Asus VivoMouse

In ceea ce priveste mouse-ul Vivo, acesta nu se aseamana cu niciunul dintre mouse-urile deja existente pe iata. Forma ergonomica plata permite utilizarea si controlul cu o singura mana a touchpad-ului circular care recunoaste gesturile Windows 8. Alternativ, acesta poate fi folosit ca un mouse optic obisnuit.

Asus va lansa cele doua gadget-uri in toamna. Nu se stie care va fi prima piata de desfacere, nici preturile, nici daca cele doua vor fi vandute impreuna.

Sursa: Digital Trends

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.