Acer a anunțat lansarea unor noi modele de calculatoare all-in-one care se vor alătura produselor din gama Aspire C. Noile unități de calcul au fost lansate sub sloganul „PC-ul deghizat„.

Noile dispozitive lansate de Acer sunt foarte atractive și cu siguranță vor întoarce multe priviri. Acestea folosesc ecrane cu o grosime de doar 8mm și vor fi disponibile în două mărimi: 21,5 inci sau 23,8 inci. Ecranele au capabilitatea de a afișa o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli.

Standul modelelor Acer Aspire S este construit din metal și oferă clienților un aspect solid și o calitate premium. Acesta permite înclinarea ecranului cu 5 grade înainte sau 15 grade în spate.

Specificațiile tehnice sunt variate iar combinarea acestora pot mulțumi mulți clienți. Procesorul folosit poate fi maxim un model Intel Core i3 din generația a 6-a, capacitatea memoriei RAM poate ajunge la 8GB iar spațiul de stocare poate ajunge la 1TB. Hard discurile folosite vor fi modele care au o rotație 5400RAM iar alte specificații pot include o cameră web de 1MP, conectivitate Bluetooth 4.0 LE, rețea Wi-Fi 802.11ac, două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0 dar și două difuzoare.

Modelele noi din gama Acer Aspire C sunt deja disponibile pe piața locală din SUA la prețuri cuprinse între 450-700$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Soulcage

    slabutz, numai ptr. partea low-midrange a segmentului business. Si tata… 5400 rpm ptr. HDD, cand puteau macar sa-i tranteasca un 128 SSD ptr. OS, o sa se tarasca Win 10…

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.