Nintendo a trimis un comunicat de presă interesant prin care anunță faptul că Super Mario Run pentru iOS a avut nu mai puțin de 40 de milioane de descărcări în doar patru zile de la lansare. Popularul joc se bucură de un succes imens printre utulizatorii dispozitivelor Apple.

Jocul Super Mario Run se află pe primul loc la volumul de descărcări în categoria jocurilor gratuite pe iTunes App Store în peste 140 de țări iar de curând a ajuns în top 10 cele mai profitabile jocuri în peste 100 de țări și regiuni.

„Sunt bucuros să văd că am putut să distribui un nou Mario multelor persoane din întreaga lume.”

– declară Shigeru Miyamoto, șeful echipei de dezvoltare a jocului.

Super Mario Run costă 9,99$ și este nevoie doar de o achiziție inițială, fără a fi nevoie de alte achiziții ulterioare în cadrul aplicației. Suma plătită deschide toate opțiunile jocului iar dezvoltatorii spun că au ales această metodă de achiziție pentru a asigura părinții copiilor ce vor jocul că nu va mai fi nevoie de nici un fel de achiziție ulterioară în cadrul jocului.

Jocul Super Mario Run de la Nintendo poate fi descărcat gratuit de pe iTunes App Store iar pentru a debloca întreg conținutul jocului este necesară o plată de 9,99$.

Poți descărca gratuit Super Mario Run vizitând pagina produsului pe iTunes App Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.