Acer a anuntat astazi un nou ultraportabil: Acer Aspire Switch 10. Noul ultraportabil este un nou produs All in One de la Acer ce ofera procesare prin Bay Trail-T alaturi de un ecran cu diagonala de 10.1 inci, o tableta cu o tastatura magnetica detasabila.

Acer ofera trei moduri de utilizare pentru dispozitiv: modul Netbook unde tastatura este atasata in mod normal, modul Pad unde dispozitivul poate fi folosita doar ca tableta, modul Display unde ecranul este pur si simplu intors, si modul Tent dispozitivul ofera acelasi efect ca Surface de la Microsoft cu stand de suport.

La nivel de specificatii, noul ultraportabil All in One ne duce cu gandul la o tableta: procesor quad-core Bay Trail-T (numarul modelului nu a fost dezvaluit de companie inca), 2GB memorie RAM, spatiu de stocare de pana la 64GB si un ecran cu diagonala de 10.1 inci ce ruleaza o rezolutie de 1366×768. Acer s-a axat pe dimensiunea si greutatea dispozitivului: acesta are o grosime de 8.9mm (20.2mm cu tastatura) si o greutate de 0.59Kg (1.17Kg cu tastatura atasata).

Acer Aspire Switch 10 va ajunge pe rafturile magazinelor incepand cu luna Mai la pretul recomandat de 379$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.