RCS-RDS a lansat de curand un nou abonament de voce pentru clientii sai: Digi Mobil Optim Nelimitat ce ofera convorbiri nelimitate in retelele nationale si internationale la preturi incepand cu 5 Euro pe luna.

Doar 5 Euro un abonament lunar pentru un abonament de voce nelimitat national (asta in cazul in care detineti si alte servicii de la companie ca internet si televiziune, daca mai detineti un singur serviciu atunci pretul abonamentului este de 7 Euro iar daca nu detineti nici un serviciu atunci pretul ajunge la 10 Euro). Pe langa convorbirile nelimitate, abonamentul mai include si 5GB trafic lunar de date.

RCS-RDS ofera acoperire nationala extinsa pentru Digi Mobil prin intermediul Roamingului national gratuit oferit in parteneriat cu Vodafone asa ca semnalul nu va mai reprezenta nici un impediment pentru nici un utilizator.

Pe langa noua oferta pentru abonamentele de voce Digi Mobil, RCS-RDS a mai lansat de curand si un serviciu de cloud pentru clienti oferind 20GB spatiu de stocare in cloud pentru clientii ce detin un abonament fiberlink de 500 si 1000Mbs iar pentru 50GB veti plati in plus doar 5 Lei.

RCS-RDS ofera si cele mai bune viteze de internet de pe piata din Romania, pentru doar 59 de Lei lunar puteti beneficia de o conexiune de 1000 Mbps la internet – suna destul de bine, nu?

Noi va recomandam cu caldura serviciile companiei. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul RCS-RDS.ro

Nota: Acest articol nu este un text publicitar.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.