Acer a prezentat noul Ultrabook convertibil Aspire P3 si multi-mode notebook Aspire R7.

In timpul unui eveniment de presa din New York, Acer a prezentat mai multe produse noi ducand notebookurile de la tablete la ultrabook-uri convertibile. Ultimul dispozitiv a fost prezentat intr-o maniera Star Trek: intr-o reclama intunecata ce prezenta dispozitivul transfromandu-se intr-o forma gen Enterprise. Dispozitivul este denumit Aspire R7 si cu tehnologia „Ezel Hinge” permite ecranului sa se intoarca, indoi sau sa se intinda.

„Acer R7 a fost construit pentru un nou stil al computingului ce mareste numarul combinatiilor de touch si scriere. Cu o tastatura repozitionata si un motor revolutionar „Ezel Hinge” ce misca ecranul in diferite pozitii, R7 face combinatia de apasare pe ecran si utilizarea tastaturii mult mai intuitiva si naturala.” – declaratie a companiei.

Acer a mai declarat ca cel mai bun dispozitiv, performanta-pret, va fi Aspire R7 ce va fi vandut la preul de 999.99$ in magazinele locale si va fi disponibil online pentru distributie incepand cu 17 Mai. Pre-comenzile pot fi plasate de acum si cumparatorii ce vor pre-comanda produsul intr 3-16 Mai 2013 cor primi un download gratuit al jocului pentru PC Star Trek.

Potrivit specificatiilor, laptopul va avea un ecran de 15.6″ FullHD cu touch, 6Gb memorie RAM, stocare de 500GB pe hard disk si 24GB pe SSD, o tastatura de marimea dispozitivului si Dolby Home Theater v4 cu difuzoare de 8W. Laptopul include si un buton pentru controlul volumului, un port HDMI, cititor SD, mufe audio, trei porturi USB, Wi-Fi, Bluetooth, camera web, microfon dual si un port convertor ce suporta VGA, RJ45 si USB. Cele 4 pozitii ale dispozitivului sunt: modul Ezel, Notebook, Display si Pad.

acer-aspire-p3

Ultrabook-ul Aspire P3 include procesoare Intel Core i3 si i5, in functie de model si SSD-uri de 60Gb sau 120GB. Ecranul are dimensiunea de 11.6″ HD IPS cu touch si un unghi de vedere de 170 de grade, camera web Acer Crystal Eye HD ce filmeaza la rezolutie de 720p si o camera de 5 MP pe spate. Include un port la marime normala USB 3.0, o tastatura mare Chicklet construita in capac, bateria cu durata de viata de pana la 6 ore, iesire HDMI, Dolby Home Theatre.

Pretul Acer Aspire R7 este 4799.99 Lei la eMag

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.