Acer Iconia W700 este o tableta extrema si isi merita reprezentatia pentru categoria tabletelor din care face parte. W700 este un model high-end ce vine cu o tastatura bluetooth si cu un suport destul de greoi facand ca intreg completul sa cantareasca 177g.

Noua tableta de la Acer vine cu un procesor Intel i5 de 1.7GHz ce poate rula pana la 2.6GHz, spatiu de stocare SSD 128GB, 4Gb memorie RAM si Windows 8. Puteti rula orice program pe aceasta tableta la fel ca pe orice alt laptop.

Ecranul IPS de 11.6 inch ofera culori frumoase, luminozitate suficienta dar si unghiuri de vizualizare bune dar rezolutia sa de 1920×1080 face totul de pe desktop cam mic.

In modul tableta, Acer Iconia W700 ruleaza foarte bine. Navigarea prin interfata Windows 8 Modern UI este usoara si raspunde bine la comenzi iar continutul arata foarte bine. Carcasa sa de aluminium ofera o atingere placuta desi este putin cam grea.

Pretul tabletei Acer Iconia W700 este 1000$ conform acer.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.