Acer a anunțat lansarea unui nou monitor impresionant. Noul Acer XR382CQK este un monitor high-end, curbat, cu diagonala de 37,5 inci și o rezoluție UltraWide QHD de 3440×1600 pixeli. Dispozitivul folosește tehnologia Adaptive Sync și integrează un sistem audio DTS Sound.

Monitorul Acer XR382CQK are un ecran curbat de tip IPS cu diagonala de 37,5 inci cu o rezoluție UltraWide QHD de 3440×1600 pixeli și tehnologie Adaptive Sync. Rata de refresh maximă este de 75Hz prin intermediul portului Display Port, timpul de răspns este de 5ms iar culorile ajung la 1,07 miliarde, acoperind în totalitate gama sRGB.

Acer a folosit și tehnologii pentru protecția utilizatorului precum EyeProtect Flicker-less și Blue-light Filtering reducând emisiile de culoare albastră și reducând foarte mult licăririle în timpul funcționării. Monitorul folosește și un sistem audio DTS Sound cu două difuzoare de 7W și dispune de un hub USB 3.0 cu patru porturi.

La nivel de conectivitate, motitorul are un Display Port, un mini Display Port, intrare HDMI și MHL. Acer oferă în pachet un cablu reversibil USB de tip C, un cablu Display port dar și un cablu HDMI.

Monitorul se adresează segmentului entertainment dar are poate fi folosit fără probleme chiar și pentru gaming. Rata de refresh nu este chiar atât de rea iar tehnologia Adaptive Sync ajută foarte mult.

Acer a folosit un design impresionant cu un stand de aluminium și lumini ambientale în jurul bazei sale. Standul permite un tilt de -5 – 35 de grade și o înclinație de 30. Noul monitor Acer XR382CQK va fi disponibil la un preț de aproximativ 1.300$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.