Se pare că lenovo nu a mai avut răbdare până la Mobile World Congress 2017 și a anunțat lansarea noii tablete Lenovo Yoga A12. Tableta este un dispozitiv 2 în 1 și va ajunge pe rafturile magazinelor la un preț de invidiat.

Lenovo Yoga A12 este o tabletă accesibilă cu Android care folosește specificații tehnice de nivel mediu și o tastatură inovativă denumită Halo Keyboard. Ecranul are diagonala de 12,2 inci și o rezoluție HD iar specificațiile tehnice includ un procesor Intel Atom x5, 2GB capacitate a memoriei RAM și difuzoare stereo Dolby Atmos. Spațiul intern de stocare are capacitatea de 32GB iar Lenovo promite o autonomie de până la 13 ore de utilizare pentru o singură încărcare.

Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android și a fost dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor o productivitate ridicată. Pachetul software include suita Microsoft Office pentru Android.

Compania nu are în plan să ofere și o alternativă cu Windows 10 dar prețul și designul dispozitivului poate atrage destul de mulți clienți. Noua tabletă va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 299$ începând cu 8 Februarie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.