Acer incearca sa intre in lupta telefoanelor pentru bugete reduse cu ultimul smartphone anuntat, Acer Liquid Z5. Noul smartphone Android va avea un display de 5 inch si va avea un pret de 169EUR.

Noul telefon de la Acer pare un copetitor natural pentru Motorola dar acesta nu are aceleasi specificatii ca telefoanele Motorola ce au acelasi pret. Pe langa ecranul sau de 5 inch – Acer nu a dezvaluit rezolutia sa – acesta va avea si un procesor dual-core de 1.3 GHz, 4Gb spatiu intern de stocare si va rula Android 4.2.2 facandu-l sa para un dispozitiv vechi.

Acer Liquid Z5 aduce o camera foto principala de 5MP cu 5 lentile si un senzor de dimensiunea 1.4×1.4micrometri ce poate face fotografii bune in conditii cu luminozitate scazuta. Acer a imbunatatit si interfata cu utilizatorul, un mod simplu pentru incepatori, AcerFloat petru asistare multitasking si AcerRapid ce ofera control imbunatatit pentru o singura mana. Telefonul va avea dimensiunile: 145.5×73.5×8.8mm, va cantari 147g si va veni echipat cu sunet DTS; acesta va fi disponibil in doua culori: alb si gri.

Acer Liquid Z5 va fi disponibil in Franta, Benelux, Germania, Spania, Portugalia, Ucraina si Anglia de la jumatatea lunii Ianuarie pentru pretul de 169EUR.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.