Acer prezinta noile sale monitoare ce ofera o rezolutie inalta, tehnologie LED, touch la dimensiunile 27 si 29 inch. Cele trei noi modele de monitoare au ca target atat consumatorii obisnuiti cat si cei profesionali. Acestea sunt create pentru a permite cumparatorilor sa efectueze sarcini multiple mai usor sau pentru inlocuirea unei setari multi-monitor cu un singur monitor mai mare.

Monitorul de 27 de inch Acer T272HUL are multitouch in 10 puncte si opereaza la o rezolutie de 2560×1440 pixeli si este compatibil in totalitate cu Windows 8. Acesta are un stand asimetric ce permite rotirea monitorului de la 30 pana la 80 de grade pentru a obtine un unghi optim de vizualizare. Optiunile de conectivitate includ: VGA, DVI, HDMI si un hub USB 3.0.

Celelalte doua monitoare VESA: unul de 27 de inch denumit B276HUL si unul de 29 de inch denumit B296CL nu au suport touchscreen. Cel mai mic dintre acestea ruleaza la o rezolutie de 256x1440px iar cel mai mare lucreaza la o rezolutie de 2560x1080px. Ambele modele au un suport fizic pentru instrumente de birou, o suprafata magnetica dar si posibilitatea de a elimina suportul si a pozitiona monitorul intr-un suport de perete.

Daca decideti sa utilizati standul atunci ar trebui sa stiti ca acesta este unul ErgoStand ce are abilitatea de a se inclina, roti si pivota pentru a va gasi o pozitie optima de utilizare. Monitoarele pot fi rotite la 90 de grade in sens invers acelor de ceasornic, pot fi inclinate de la -5 pana la 30 de grade si li se pot regla inatimea. Ambele modele includ conectivitate DVI, DisplayPort, doua porturi HDMI si un hub USB 3.0.

Monitorul Acer T272HUL va fi disponibil pe piete incepand cu aceasta luna pentru un pret de 999$ pe cand celelalte doua modele, B276HUL si B296CL sunt deja disponibile la preturi incepand cu 599$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.