Samsung Galaxy Gear va fi lansat pe 4 Septembrie

Mult zvonitul ceas inteligent de la Samsung, Galaxy Gear, va fi disponibil in urmatoarea luna, pe 4 septembrie mai exact, potrivit unui raport.

Dispozitivul, care va permite sa efectuati apeluri, trimiteti mesaje email sau sa navigati pe internet, va fi anuntat pe 4 Septembrie, cu doua zile inainte de evenimentul IFA din Berlin, potrivit Bloomberg. Asta inseamna ca ceasul va fi anuntat inainte de anuntarea iPhone de la Apple de pe 10 Septembrie.

Apple nu a anuntat oficial aceasta data si nici macar nu a confirmat ca va avea loc un eveniment. Analistii IT se asteapta ca Apple sa anunte telefonul low-cost, iPhone 5C, si noul sau model de telefon de top iPhone 5S. Se zvoneste ca si Apple lucreaza la un ceas inteligent.

Reprezentantii Samsung nu au putut fi contactati pentru comentarii, potrivit Bloomberg. Articolul nu prezinta pretul dispozitivului sau disponibilitatea sa. Detaliile despre specificatiile sale sunt si ele foarte putine desi articolul sustine ca Galaxy Gear va avea un display flexibil.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus