Placile de baza Gigabyte din seria A88X

Gigabyte a anuntat astazi noua linie de placi de baza pentru socketul FM2+ ce suporta viitoarele APU*-uri de la AMD cu suport pentru procesoarele FM2 Trinity.

Placile de baza Gigabyte A88X aduc mai multe optiuni si tehnologii noi care includ si prima placa de baza AMD G1-Killer, G1.Sniper A88X care vine cu Gigabyte AMP-Up Audio – noi tehnologii de procesare audio create pentru a oferi entuziastilor de muzica si gamerilor mai mult control asupra sunetului placii de baza. Placile de baza din seria Gigabyte din seria A88X ofera si optiuni unice Gigabyte ca UESI DualBIOS, Digital Power dar si suport Triple Display.

Noul socket FM2+ APU* este destinat noilor procesoare de la AMD: Kaveri APU*, acestea ofera suport nativ pentru viteze de 8GT/s PCI Express din generatia a 3-a, suport pentru Dirext X 11.1 integrand nucleul “Steamroller“. Noul socket AMD FM2+ APU* ofera suport nativ pentru ecrane la rezolutie 4K prin HDMI si DisplayPort.

* AMD APU (Accelerated Processing Units) combina procesarea dual-core si quad-core dar si grafica AMD Radeon intr-un singur cip eficient pentru a avea performanta premium la un consum scazut de energie.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus