Acer TravelMate B115 va fi o alternativa la Chromebook-uri

acer travelmate b115

Era Netbook s-a terminat, suntem multumiti de asta, si nimeni nu va mai aduce astfel de dispozitive pe piata. Dupa asta urmeaza dispozitivele Chromebook care sunt foarte ieftine (in jur de 150$) asa ca este nevoie si de dispozitive ieftine ce ruleaza sistemul de operare Windows pentru a satisface placerile tuturor clientilor.

Companiile ca Asus sau HP nu sunt singurii producatori ce exploreaza noi modalitati de a aduce Microsoft pe o noua culme a laptopurilor low-cost. Acer TravelMate B115 este un raspuns la dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Chrome OS de la Google.

Noul dispozitiv este unul mic si usor care are un ecran ce ruleaza rezolutia de 1366×768 pixeli la o diagonala de 11,6 inci. Alte specificatii mai includ un procesor Intel Celeron N2940 Bay Trail, 4GB capacitate a memoriei RAM, suficient pentru multitasking dar aceasta poate fi dublata pana la 8GB alaturi de un HDD cu capacitatea de 500GB, destul pentru un utilizator obisnuit.

Potrivit companiei, TravelMate B115 va oferi o autonomie de utilizare de pana la 10 ore multumita procesorului folosit. Optiunile de conectivitate includ Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0 si USB 2.0.

Acer sustine ca pretul recomandat al TravelMate B115 va fi de putin sub 300$.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus