Free cookie consent management tool by TermsFeed

Asa cum a promis in luna Noiembrie, Dropbox a activat o noua functie pentru utilizatorii aplicatiei de pe platformele iOS ce le permite deschiderea si editarea documentelor Microsoft Office prin intermediul respectivelor aplicatii oferind salvare si sincronizare automata.

Cand este deschis un fisier compatibil Office in Dropbox, ca un document Word sau o foaie de calcul Excel, va fi afisat un nou icon „Edit„. Apasarea acestui buton va deschid aplicatia corespunzatoare Microsoft Office unde utilizatorii vor putea edita documentul. Aplicatia specifica Office va salva in mod automat documentul modificat in Dropbox.

Alternativ, fisierele pot fi accesate din Dropbox si prin intermediul aplicatiei Office si vor fi disponibile aceleasi functii de salvare si sincronizare.

Daca utilizatorii nu au deja Word, Excel sau PowerPoint instalate pe dispozitiv, apasarea pe butonul Edit ii va redirectiona catre pagina specifica din iOS App Store pentru descarcare. Urmata de un proces de inregistrare ce implica autorizarea Dropbox pentru editarea documentelor Office, procedura de initializare este completa.

Aplicatia Dropbox pentru iOS poate fi descarcata gratuit din iOS App Store dar editia Dropbox Business necesita un abonament Office 365 pentru editarea documentelor pe dispozitivele mobile.

Pentru a descarca gratuit Dropbox pentru iOS viziteaza iTunes.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.