Free cookie consent management tool by TermsFeed

Acer imbunatateste performantele laptopului TravelMate P645 prin folosirea unui procesor Intel din generatia a 5-a, Broadwell Core i5 si i7.

Avand ca tinta persoanele multi-tasking si profesionistii, linia actualizata a P645 ofera o durata de viata a bateriei de pana la 8 ore de lucru, performanta grafica imbunatatita cu pana la 24% si o viteza de conversie video mai mica cu 50%.

„TravelMate P645-S este cel mai bun partener de calatorie. Ultima noastra linie de ultrabook-uri TravelMate P645 ofera o durata de viata a bateriei mare dar reprezinta si un partener de incredere.” – a spus Steve Su, Business Manager al Acer.

Vor fi disponibile doua configuratii diferite ce se vor axa pe piete diferite. Versiunea ‘premium’ are un ecran IPS FullHD cu diagonala de 14 inci alaturi de grafica oferita de Nvidia GeForce 840M iar versiunea ‘mainstream’ are un ecran HD si grafica Intel HD Graphics 5500. Ambele dispozitive vin cu 8GB capacitate a memoriei RAM putand fi imbunatatite pana la 12GB alaturi de un SSD cu capacitatea de 256GB.

Pe langa aceste specificatii, laptopurile au camere web HD, sunet HD si Acer Purified.Voice permitandu-va sa comunicati cu colegii indiferente de locatie. TravelMate P645 integreaza un senzor biometric de amprenta alaturi ce mai multe porturi.

Seria de dispozitive Acer TravelMate P645 ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si are un pret de piata de aproximativ 1000$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Gadgetlab

    Un laptop atractiv din toate punctele de vedere: procesoare noi si performante, ecran IPS FULL HD, 8GB RAM, placa video suficient de performanta, Il consider un plus faptul ca ACER TRAVELMATE P645 are sistem de operare preinstalat. Minusul ar fi pretul destul de ridicat.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.