Achiziționează Xiaomi Redmi Note 3 cu o reducere impresionantă

Xiaomi Redmi Note 3

Cu siguranță ați auzit de Xiaomi și de produsele impresionante ale companiei. Printre acestea se numără și phabletul 4G Redmi Note 3 comercializat de retailerul Gearbest ce poate fi achiziționat la un preț redus cu peste 50% față de cel normal.

Specificațiile phabletului includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci ce afișează o rezoluție FullHD oferind o densitate a pixelilor de 403ppi, procesor octa-core Helio X10 pe 64 de biți ce rulează la o frevență de 2GHz alături de 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Dispozitivul are o carcasă unibody di metal, senzor pentru amprentă dar și o baterie masivă cu capacitatea de 4000mAh.

Alte detalii mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 13MP cu autofocus și bliț și una secundară cu un senzor de 5MP, conectivitate Bluetooth 4.1, GPS/A-GPS/GLONASS și două sloturi pentru cartela SIM. Acesta nu dispune de un slot pentru un card microSD iar banda 4G lucrează în FDD-LTE 1800/2100/2600MHz, banda fiind compatibilă și cu Digi Mobil.

Prețul phabletului Xiaomi Redmi Note 3 este de aproximativ 210$ (redus cu 53% față de cel normal de 444$) la retailerul Gearbest.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus