Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple va pune la dispoziția utilizatorilor actualizarea la iOS 8.4 începând de mâine. Noua versiune a sistemului de operare va include o nouă aplicație pentru muzică ce va include și serviciul de streaming Apple Music. Undeva în jurul prânzului, Beats 1, postul de radio din Cupertino ce va emite 24/7, va fi disponibil iar programul va fi împărțit de dj ca Zane Lowe, Ebro Darden dar și Julie Adenuga. Postul de radio online va puea fi ascultat în 100 de țări la lansare.

Când serviciul de streaming va debuta, mâine, va fi disponibil gratuit pentru testare pe o perioadă de trei luni. După ce expiră perioada de test, vă puteți abona pentru aproximativ 10$ pe lună. Un abonament pentru familie va fi disponibil și va costa în jur de 15$ – până la 6 persoane.

Adițional, aplicația de muzică de la Apple va oferi acces la Connect, un fel de site social media pentru artiști unde aceștia pot interacționa cu fanii și pot posta noutăți și informații. Nu este disponibilă o versiune a aplicației gratuită ce va afișa reclame, oricine deține un ID Apple se poate loga și asculta stația radio Beats 1 sau poate accesa site-urile media disponibile prin intermediul Connect.

O versiune a aplicației va fi disponibilă utilizatorilor sistemelor Android va fi disponibilă în toamna acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.