Conform mai multor utilizatori, telefonul de top al Samsung are un design perfect dar are o problemă mare – bateria sa. Galaxy S6 foloseșteo baterie cu capacitatea de 2550mAh, nici pe departe de ajuns pentru un utilizator de nivel mediu. Aceasta a fost testată alături de bateria folosită in Galaxy S6 Active și cel din urmă a ajuns cu mult în față.

Compania cunoaște situația bateriei de pe dispozitivul Galaxy S6 și speră să îmbunătățească acest aspect odată cu modelul Galaxy S6 Plus ce ar trebui să dețină o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Deși nu este mult prea mare, rămâne o alternativă mai bună folosită de Samsung. Majoritatea producătorilor de dispozitive mobile se axează mai mult pe specificațiile hardware și mai puțin pe baterie și consumul de energie iar dacă această balanță ar fi fost mai echilibrată, cu toții am fi avut de câștigat.

Ca și specificații, Galaxy S6 Plus, cunoscut și sub numele de cod Project Zero 2, este similar cu actualul model de top al companiei ce are câteva îmbunătațiri. S6 Plus va deține un ecran curbat Super AMOLED cu diagonala de 5,4 sau 5,7 inci (asemănător cu S6 Edge), procesor hexa-core Snapdragon 808, 32GB spațiu intern de stocare, cameră foto principală cu un senzor optic de 16MP cu OIS și capabilitatea de a înregistra clipuri video 4K, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP. Telefonul are dimensiunile: 151mm înalțime și 73mm lățime.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.