Free cookie consent management tool by TermsFeed

Utilizatorii ce si-au actualizat sistemul de operare al dispozitivelor Apple la iOS 6.1 au raportat o mare problema in durata de viata a bateriei dispozitivelor.

Micile fixari ce le include acest update sunt reinstalarea email si al intregului sistem de operare dar nu a existat nici un raspuns oficial din partea Apple.
IDG News Service – Multi utilizatori forumul Apple iPhone au raportat mari scapari in ceea ce priveste durata de viata a bateriei in urma actualizarii versiunii sistemului de operare iOS la versiunea 6.1.

Ce au raportat utilizatorii pe forumul de suport al companiei:

„Mi-am actualizat sistemul dispozitivului iPhone 4 la iOS 6.1 de la iOS 5 (nu-mi amintesc versiunea exacta) iar dupa aceasta actualizare bateria s-a consumat in numai 4 ore dupa o reincarcare completa a acesteia”

„Cu 6.1 pot vedea cum bateria se descarca cam 3% in fiecare minut, acest lucru este o nebunie”

Mesajele utilizatorilor, raspandite pe intreg forumul, toate raporteaza probleme la bateria dispozitivelor dupa actualizarea sistemului. Apple a inceput sa ofere actualizarea iOS 6.1 de pe 29 Ianuarie.

Radacina problemei este departe de a fi rezolvata bar blog-uri Mac sustin o teorie ca sistemul de operare se termina intr-un continuu schimb cu servere-le de email, acest lucru cauzand scaderea rapida a bateriei.
Intr-adevar, cativa utilizatori au spus ca au avut succes in rezolvarea acestui bug atunci cand au sters sau au reinstalat conturile de email.

„Trucul cu emailurile functioneaza. Am schimbat conturile de email si iCloud, le-am sters pe ambele, am restartat dupa 5 minute, am readaugat conturile. 100% –> 94% in 4 ore”

scrie un utilizator in timp ce altii spun ca reinstalarea completa a sistemului iOS 6.1 a imbunatatit viata abteriei.

Un utilizator a postat pe Twitter o imagine in care apare un mesaj pe telefonul sau, aparent receptionat de la Vodafone UK avertizand-ul asupra actualizarii sistemului.

„Daca inca nu ti-ai actualizat dispozitivul la versiunea iOS 6.1 pentru iPhone 4s, mai asteapta pana la urmatoare versiune disponibila, in timp ce Apple rezolva problema cu performantele 3G”

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.