Wall Street Beat: Tehnologia are castiguri importante pe baza rapoartelor solide

Rapoarte solide de la diverse companii ca Akamai, LinkedIn si NCR au raportat date economice pozitive din partea companiilor IT.

Indexul The Standard and Poor’s 500 a fost inchis vineri cu 3 puncte de la punctul cel mai inalt din 2010.

Indexul Nasdq Computer a fost inchis la 1593.06, mai mare cu 17.34 asa cum ne arata Apple, Microsoft, HP, Oracle, Intel si Google.

Siteurile profesionala de socializare ca LinkedIn au fost starul tehnologic al saptamanii, la raportarea trimestriala inchisa Joi. Veniturile pentru al 4-lea sfert au fost de 303.6 milioane de dolari, o crestere cu 81% fata de anul precedent in timp ce veniturile nete au fost de 11.5 milioane de dolari comparat cu 6.9 milioane de dolari in ultimul simestru al anului 2011. Valoarea actiunilor companiei cu crescut cu 26.39 dolari ajungand la 150.48 dolari.

Analistii au numai lucruri bune de spus despre pozitia LinkedIn. Succesul acesteia pare ca au pus investitorii sa priveasca intr-un mod optimist valoarea actiunilor companiilor bazate pe retelele sociale. Alta companie bazata pe acest tip de afacare ce a avut si inca are succes este Yelp ce a anuntat Miercuri de 137.6 milioane de dolari, o crestere cu 65% fata de anul anterior

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus