Adio rucsacurilor grele cu noua tableta e-ink de la Sony

Dupa ce compania Apple a avut o tentativa de a elimina caietul, a venit si randul celor de la Sony Japonia sa ne supuna atentiei un nou dispozitiv de dimensiunea unei pagini A4, cu stylus, dispozitiv creat cu speranta de a pune capat odata pentru totdeauna invatatului traditional.

Cu un ecran de 13,3 inci, poate ca, intr-adevar, tableta e-ink a celor de la Sony va fi mai mare decat altele existente pe piata, dar compania spera ca astfel va oferi elevilor o alternativa mult mai convenabila decat caietul si notepad-ul.

Posibilitatea de a scrie si desena folosind stylus-ul poate fi tradusa printr-un interes crescut venit din partea mediul academic si a citiorilor de orice varsta.

In plus, in timp ce ecranul este mare, tableta va avea o grosime de doar 6,8mm – adica ceva mai subtire decat Kindle Paperwhite – si o greutate de 358g.

Sigur nu va va cocosa

Cei 4GB memorie interna pot gazdui o multime de e-book-uri, insa, pentru cei care ar putea sa fie nemultumiti de capacitatea de stocare a tabletei, este bine de stiut faptul ca aceasta poate fi marita folosind un card MicroSD. Tabtela va oferi, de asemenea, posibilitatea de conectare prin Wi-Fi.

Cei de la Sony sunt de parere ca bateria va tine in jur de 3 saptamani, dar la capitoul acesta mai pot aparea inca schimbari avand in vedere faptul ca, momentan, tableta se afla in faza de prototip.

Tableta va fi testata in cadrul a trei universitati din Japonia la sfarsitul anului acesta, compania planuind lansarea pe piata a acesteia inainte de incheierea anului fiscal 2013 (ceea ce inseamna inainte de 21 martie 2014).

               

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus