Mult zvonitul Nokia EOS cu camera de 41 MP va fi lansat in iulie

Nokia a lansat pe piata din India noul model Asha, iar in Marea Britanie Lumia 925 si se zvoneste ca pe 9 iulie, anul curent, va lansa modelul EOS, care va avea o camera de 41 de milioane de pixeli.

Au existat si zvonuri anterioare despre Nokia EOS, insa cele mai recente anunta lansarea pentru data mentionata mai sus, urmand ca telefonul sa fie listat oficial pana la sfarsitul lunii iulie. Modelul EOS foloseste, de asemenea, material policarbonat, insa va fi mai subtire decat Lumia 920. EOS cu camera de 41 MP este foarte atractiv si dispune si de un blitz Xenon. Daca dispozitivul va fi lansat in mod oficial, atunci va fi al doilea smartphone cu camera de 41 MP, primul fiind modeulul 808 cu sistem de operare Windows.

De asemenea, zvonurile anterioare anuntau o marime a ecranului si o rezolutie identice cu cele ale modelului Lumia 925, ceea ce inseamna ecran de 4,5 inci si o rezolutie de 1280×768.

Pentru a proteja camera de 41 MP, intregul spate al smartphone-ului este imbracat intr-o carcasa protectoare.

Tehnologia Nokia PureView este in prezent foarte populara, aceasta stand si la baza vanzarilor pentru Lumia 920, insa mai trebuie inca testata daca se doreste stimularea vanzarilor odata cu lansarea telefonului Nokia EOS.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus