Free cookie consent management tool by TermsFeed

Adobe a lansat versiunea 1.0 a Brackets, editorul open-source creat in HTML, CSS si JavaScript, pentru editarea HTML, CSS si JavaScript.

Aplicatia, disponibila pentru Windows, Mac si Linux, Brackets are ca tinta dezvoltatorii web si web designerii si se axeaza pe functii ca Live Preview si poate face un salt rapid catre previzualizare si cod sursa pentru editarile rapide, editor in linie sau pe lucrul pe bitii specifici fara pop-up pentru tab-uri aditionale si suport preprocesor. Utilizatorii pot descarca si folosi extensii pentru a adauga functii suplimentare la mediul de lucru ga integrare Git sau suport JSHint.

Aceasta versiune include si un preview pentru Extract pentru Brackets, o extensie ce poate extrage in mod automat informatii de design dintr-un fisier PSD – culori, fonturi, gradient, imagini si mai multe si genereaza un stil CSS curat.

Proiectul Brackets a inceput ca un proiect open-source cu trei ani in urma iar utilizatorii ce vor sa isi personalizeze editorul pentru a se potrivi nevoilor lor pot folosi codul sursa al proiectului pe Github si il pot modifica dupa bunul plac. Echipa de baza spune ca aceasta lansare reprezinta un punct de cotitura important dar mai este o cale lunga pana la un editor de cod perfect.

Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina oficiala: brackets.io

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.