Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mozilla a dezvaluit faptul ca Firefox OS se va extinde in curand in Africa. Ecosistemul Firefox OS a obtinut suport de la trei noi parteneri din regiune: Airtel, MTN South Africa si Tigo; acestea sunt primii operatori mobili ce lucreaza cu Mozilla pentru a aduce pe piata din Africa telefoane inteligente cu Firefox OS.

„Suntem mandri sa vedem ca, cu Airtel, MTN South Africa si Tigo, Firefox OS obtine suport aditional pentru a se extinde in Africa,” a spus Rick Fant, Vicepresedinte Ecosistem di Planuire de la Mozilla.

Potrivit companiei, Firefox OS este prima platforma mobila dezvoltata in intregime pe standarde web cu fiecare functie dezvoltata ca o aplicatie HTML5. Flexibilitatea sa, scalabilitatea si personalizarea puternica ofera putere utilizatorilor, dezvoltatorilor si partenerilor din industrie pentru a crea experiente mobile personalizate.

Pana astazi, Firefox OS s-a lansat la partenerii locali din 25 de piete din Europa, America Latina, Asia si Australia. Cu urmatoarea miscare in Africa, sistemul de operare Firefox OS va fi disponibil pe cinci continente.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.