Cu milioane de utilizatori ai aplicatiei Aviary Photo Editor si mii de dezvoltatori ce folosesc Aviary SDK, pe platformele mobile, achizitia accelereaza strategia Adobe in a face din Creative Cloud o platforma vibranta cu multe aplicatii prin intermediul noului SDK Creative.

Momentan aflat sub dezvoltare, Adobe Creative SDK este o librarie software ce permite dezvoltatorilor sa foloseasca tehnologiile Adobe pentru a dezvolta aplicatii mobile si pentru a se crea o conexiune intre dispozitivele mobile si aplicatiile desktop Adobe Creative Cloud.

Aviary are o echipa si o platforma exceptionala dar si expertiza in oferirea unui ecosistem de dezvoltare roburt. Suntem incantati ca vom mosteni tehnologiile Aviary pentru a face din SDK-ul Creative o unealta si mai puternica pentru dezvoltatorii de aplicatii,” a declarat Scott Belsky, vicepresedintele Creative Cloud ecosystem & Behance de la Adobe.

Aviary a fost fondata pentru a aduce libera creativitate lumii. Suntem incantati ca ne vom alatura companiei Adobe si c vom avea acces la tehnologiile sale putand astfel sa imbunatatim ofertele SDK-ului nostru. Impreuna vom ajuta generatia urmatoare de aplicatii pentru creatie.” a spus Avi Muchnick, co-fondatorul Aviary

Puteti descarca aplicatia Aviary Photo Editor din magazinul de aplicatii Apple Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.