Adobe achizitioneaza Aviary Photo Editor

aviary photo editor

Cu milioane de utilizatori ai aplicatiei Aviary Photo Editor si mii de dezvoltatori ce folosesc Aviary SDK, pe platformele mobile, achizitia accelereaza strategia Adobe in a face din Creative Cloud o platforma vibranta cu multe aplicatii prin intermediul noului SDK Creative.

Momentan aflat sub dezvoltare, Adobe Creative SDK este o librarie software ce permite dezvoltatorilor sa foloseasca tehnologiile Adobe pentru a dezvolta aplicatii mobile si pentru a se crea o conexiune intre dispozitivele mobile si aplicatiile desktop Adobe Creative Cloud.

Aviary are o echipa si o platforma exceptionala dar si expertiza in oferirea unui ecosistem de dezvoltare roburt. Suntem incantati ca vom mosteni tehnologiile Aviary pentru a face din SDK-ul Creative o unealta si mai puternica pentru dezvoltatorii de aplicatii,” a declarat Scott Belsky, vicepresedintele Creative Cloud ecosystem & Behance de la Adobe.

Aviary a fost fondata pentru a aduce libera creativitate lumii. Suntem incantati ca ne vom alatura companiei Adobe si c vom avea acces la tehnologiile sale putand astfel sa imbunatatim ofertele SDK-ului nostru. Impreuna vom ajuta generatia urmatoare de aplicatii pentru creatie.” a spus Avi Muchnick, co-fondatorul Aviary

Puteti descarca aplicatia Aviary Photo Editor din magazinul de aplicatii Apple Store.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus