Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu milioane de utilizatori ai aplicatiei Aviary Photo Editor si mii de dezvoltatori ce folosesc Aviary SDK, pe platformele mobile, achizitia accelereaza strategia Adobe in a face din Creative Cloud o platforma vibranta cu multe aplicatii prin intermediul noului SDK Creative.

Momentan aflat sub dezvoltare, Adobe Creative SDK este o librarie software ce permite dezvoltatorilor sa foloseasca tehnologiile Adobe pentru a dezvolta aplicatii mobile si pentru a se crea o conexiune intre dispozitivele mobile si aplicatiile desktop Adobe Creative Cloud.

Aviary are o echipa si o platforma exceptionala dar si expertiza in oferirea unui ecosistem de dezvoltare roburt. Suntem incantati ca vom mosteni tehnologiile Aviary pentru a face din SDK-ul Creative o unealta si mai puternica pentru dezvoltatorii de aplicatii,” a declarat Scott Belsky, vicepresedintele Creative Cloud ecosystem & Behance de la Adobe.

Aviary a fost fondata pentru a aduce libera creativitate lumii. Suntem incantati ca ne vom alatura companiei Adobe si c vom avea acces la tehnologiile sale putand astfel sa imbunatatim ofertele SDK-ului nostru. Impreuna vom ajuta generatia urmatoare de aplicatii pentru creatie.” a spus Avi Muchnick, co-fondatorul Aviary

Puteti descarca aplicatia Aviary Photo Editor din magazinul de aplicatii Apple Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.