Data de lansare a noului dispozitiv Nexus 9 este inca un mister dar lansarea acesteia este „foarte aproape„, cel putin asta sustin cele mai mari publicatii despre tehnologie din lume. Atat Wall Street Journal cat si The Verge au scris pe 22 Septembrie ca data de lansare a Nexus 9 este aproape dar, din pacate, nici una din publicatii nu au oferit detalii suplimentare cu privire la lansarea mult-asteptatei tablete.

Desi zvonurile sustin ca Nexus 9 va avea un ecran de 8.9 inci, Wall Street Journal a scris ca aceasta va folosi un ecran cu diagonala de 9 inci si faptul ca aceasta va fi produsa de HTC. Potrivit unor „persoane familiarizate cu informatiile din interior„, ingineri de la HTC au vizitat sediile Google in ultimele luni de zile pentru a finaliza acest proiect.

Nu este prima data cand presa vuieste despre lansarea tabletei Nexus 9; la inceputul acestei luni au aparut in presa informatii despre faptul ca tableta se va lansa in al 3-lea trimestru al acestui an.

Daca luam in calcul zvonurile, Nexus 9 are ca nume de con Flounder sau Volantis si va fi o ‘bestie’ in comparatie cu specificatiile tehnice. Se pare ca tableta va folosi un procesor pe 64 de biti Nvidia Tegra K1 alaturi de 4GB memorie rAM, o camera foto principala cu un senzor de 8MP alaturi de o camera foto secundara cu un senzor de 2MP si o constructie de aluminium marca HTC. Pe langa toate informatiile, Nexus 9 va rula Android L.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.