Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creative Cloud include de asemenea servicii noi bazate pe internet si permite livrarea de continut precum site-uri web interactive si reviste digitale. Conectivitatea cu aplicatiile Adobe Touch, precum Photoshop Touch, permite integrarea dispozitivelor mobile in fluxul de lucru, de la creatie la publicare.

Fisierele pot fi stocate, sincronizate si distribuite prin intermediul Creative Cloud, pe orice platforma, fie ca vorbim despre Mac OS, Windows, iOS si Android, iar Behance, comunitatea online lider mondial in domeniul creativ este integrata si ofera clientilor posibilitatea de a-si prezenta munca, de a fi evaluati de comunitate si de a dobandi expunere globala. Publicarea proiectelor este acum un proces mult simplificat, prin intermediul serviciilor ce construiesc site-uri web, aplicatii mobile, publicatii pentru tablete, portofolii online si continut pentru aproape orice mediu si dispozitiv.

Prin achizitionarea Creative Cloud, utilizatorii sunt in permanenta pregatiti pentru a descarca si a utiliza cele mai recente inovatii de la Adobe, pe masura ce acestea devin disponibile.

Cu Adobe Creative Cloud intreaga lume creativa beneficiaza de o locatie centralizata prin care fisierele, fonturile, setarile, notificatiile si membrii echipelor sunt conectati si organizati. Solutia permite lucrul in colaborare, urmarirea facila a modificarilor si a comentariilor, descarcarea celor mai noi actualizari, accesarea setarilor de culoare a fonturilor si a preferintelor indiferent de locatie.

Toate fisierele vor fi sincronizate intre desktop, cloud si dispozitivele mobile. Un designer poate sa faca o poza cu iPad-ul, sa foloseasca Photoshop Touch pentru a rafina poza si apoi sa acceseze fisierul, prin cloud, si sa utilizeze Photoshop CC pe Mac sau Windows pentru o prelucrare aditionala. Designerii pot desemna directoare partajate si invita alte persoane sa colaboreze. Editarile sunt stocate impreuna cu istoricul versiunilor astfel ca utilizatorii pot partaja fisierele cu incredere. Membrii individuali primesc 20 GB de stocare.

Membrii Creative Cloud au acces la serviciile necesare pentru a publica portofolii personalizate utilizand Behance ProSite, reviste digitale pentru iPad cu Digital Publishing Suite (DPS) Single Edition si aplicatii mobile pentru orice dispozitiv cu PhoneGap Build. Adobe Type Kit ofera o librarie fara egal de font-uri clasice si moderne.

Creative Cloud include noua generatie de aplicatii desktop de la Adobe precum: Adobe Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC, Dreamweaver CC si Premiere® Pro CC. Cunoscute sub numele de Creative Suite (CS) instrumentele desktop au fost redenumite CC pentru a evidentia faptul ca sunt parte integrala a Creative Cloud si au fost reinventate pentru a oferi un mod mai intuitiv, conectat de a crea. Adobe Creative Cloud include astfel mai mult de 30 de instrumente si servicii ce permit creatia profesionala a continutului si transmiterea acestuia in tipar, pe internet sau prin intermediul aplicatiilor mobile.

Adobe Creative Cloud inseamna mai mult decat oferirea celui mai bun software. Inseamna simplificarea administrarii licentelor si maximizarea investitiei. Beneficiati de instrumente administrative centralizate ce simplifica cumpararea, distributia si administrarea solutiei in conformitate cu nevoile echipei. Adobe Creative Cloud aduce impreuna cele mai noi aplicatii Creative Cloud, servicii si functionalitati de care echipele au nevoie pentru a crea si a colabora si va ofera acces la serviciile de suport Adobe.

Sursa: SoftLead.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.