Panasonic a lansat noul aparat foto ultracompact Lumix DMC-XS3, un aparat foto care are dimensiunile 92.2×54.4×18.5mm si o greutate de 103g. Noul aparat foto este disponibil in 3 culori – ca in imagine – si are un senzor optic de 14.3MP 1/2.33 inch ce ofera fotografiere continua de 10 fps si lentile zoom Lumix DC Vario ce ofera un zoom optic 5X cu apertura f2.8 – 6.9 si o focalizare de 4.3-21.5mm.

Lumix DMC-XS3 are un buton dedicat pentru fotografiere in miscare, inregistrare FullHD 1920x1080p in format MP4. Modul iA (Intelligent Auto) permite utilizatorilor sa faca imagini minunate cu stabilizatorul sau de imagine O.I.S., Intelligent ISO COntrol, Intelligent Scene Selector, Intelligent Exposure si Face Detection. Odata intrat in modul iA, aceste functii multi capabile intra automat in actiune asa ca puteti fotografia fara grija de a ajusta setari speciale de fiecare data cand conditiile se schimba. Lumix DMC-XS3 este echipat cu un display LCD de 2.7 inch.

Lumix DMC-XS3 integreaza o gama variata de functii pentru fotografia digitala.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.