O masina zburatoare este dezvaluita: AeroMobil 3.0 la prezentarea oficiala din aceasta saptamana la Pioneers Festival din Viena. Prototipul curent AeroMobil 3.0 incorporeaza imbunatatiri si actualizari fata de modelul precedent.

Aeroplanele au nevoie de ridicre, masinile au nevoie de forta. Pentru o imbinare perfecta intre aceste puncte esentiale, acesta pot fi integrate intr-un singur obiect sau prin folosirea metamorfozei cu transferul unei pozitii de la una la alta. Automobilul cu doua locuri are un cadru de otel si caroserie de carbon si poate ateriza cu usurinta pe multe tipuri de teren.

Viteza maxima a autovehiculului este de 200km/h iar viteza de decolare este de 130km/h. Autonomia este de 700km la un consum de 15L/h. Motorul folosit este unul Rotax 912 iar aparitia sa in cadrul acestui festival reprezinta o premiera la nivel mondial deoarece este prima prezentare a unui prototip publicului larg.

Ca pionieri nu ne putem imagina o singura piesa de tehnologie din viitor mai buna decat o masina zburatoare.” au decalarat initiatorii proiectului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.