Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe 22 si 23 noiembrie, compania Ubisoft organizeaza al doilea maraton de creatie pentru profesionistii din domeniu. Evenimentul se va desfasura la Skytower, etajul 34, un spatiu ce va inspira creativitatea.

Concurentii au la dispozitie 24 de ore in care vor avea sansa sa creeze cel mai bun joc bazat pe o tema aleasa aleatoriu in ziua evenimentului. Criteriile care vor fi luate in considerare sunt: respectarea temei; creativitate / originalitate; functionalitate; sunet; atmosfera creata.

Echipa castigatoare va intra in posesia unui premiu in valoare de 2000 de Euro.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesara completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat in sectiunea special creata pe hipo.ro. Cei interesati se pot inscrie fie in echipa, fie individual – urmând a fi alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tehnice, in echipe de cate 2 – 4 membri. Termenul limita pana la care cei interesati se pot inscrie este 13 Noiembrie.

A doua editie a Ubisoft Game Jam este adresata in primul rând celor cu experienta de game development, ce doresc sa interactioneze cu alti profesionisti din industrie intr-o atmosfera relaxata, pe parcursul a doua zile pline de creativitate si adrenalina. In cadrul competitiei, ariile pe care se pot inscrie sunt: programare, design, si arta.

Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 24 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru dezvoltatori de jocuri. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create.” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.