Doua treimi dintre romanii care utilizeaza Facebook isi acceseaza contul folosind telefonul mobil. Rata de penetrare a telefoniei mobile este in momentul de fata 112,3%.  Este evident ca asistam la o revolutie in mediul mobil, un adevarat boom al noilor tehnologii. Consumatorul se adapteaza permanent schimbarilor, iar companiile trebuie sa tina cont de acest aspect si sa foloseasca inteligent noile modalitati de promovare.

Specialistii vor prezenta tendintele si oportunitatile actuale, in cadrul celei de-a saptea editii a evenimentului Mobile Marketing Forum (10 aprilie 2014, Howard Johnson Hotel Bucuresti), cel mai important eveniment de promovare si crestere a vanzarilor in mediul mobil.

Editia din 2014 promite sa vina cu cele mai bune sfaturi si idei pe care participantii le pot pune in practica in viitoarele campanii de mobile marketing. Anul acesta evenimentul va aduce in prim plan solutii pentru promovarea eficienta prin intermediul platformelor mobile, strategii pentru atingerea unui public relevant si fidelizarea acestuia pe termen lung.

Evenimentul include intr-o singura zi patru sesiuni de conferinte, intalnirea anuala a dezvoltatorilor de aplicatii mobile, MobileApps Meetup, si Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii si aplicatii mobile din piata.

Participantii vor afla in cadrul conferintei de mobile marketing cum pot sa creasca notorietatea brandului in mediul mobile, cum pot integra marketingul mobil intr-o campanie de comunicare 360⁰ si cele mai relevante studii de caz. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.

MobileApps Meetup include doua sesiuni ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa afle mai multe despre acest domeniu. Sesiunile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare si schimb de idei.

Evenimentul se va incheia cu gala de premiere Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile din Romania. Categoriile anuntate in 2014 sunt: Cel mai bun mobi site de companie/ brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand/ produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente); Payment; Entertainment; Special Projects; Premiu special – Banking Applications.

Invitatul special al evenimentului este Dariusz Zalewski (Services Head, Central Europe, Nokia, Polonia), care va prezenta o perspectiva internationala despre evolutia mobile din ultimul an si schimbarile pe care specialistii trebuie sa le aiba in vedere.

Printre vorbitorii evenimentului se mai numara si: Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital; Ylyan, Creative Director, Ilyan.com; Bogdan Apostol, General Manager, Voxline; Nir Refuah, General Manager and Chief Techonology Officer, MRM Romania; Alexandru Cernatescu, CEO & Co-Founder, Infinit Solutions Agency; Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile; Alex Putineanu, Managing Director, Mobile Works; Dimitris Sideridis, Head of Creative Technology, Momobi, Petru Jucovschi, Technical Evangelist, Microsoft; Florin Ionescu, Project Manager, Ascend NetSolutions; Gabriel Sabiescu, Lead Mobile Developer, XL Team.

Evenimentul este organizat de Evensys impreuna cu Nokia, Unicredit Tiriac Bank, Syscom Digital si Voxline.

Pentru detalii referitoare la eveniment va invitam sa consultati site-ul mobilemarketingforum.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.