Galaxy S7 Edge este telefonul de top pe care Samsung în are pe piață iar acesta a fost lansat în urmă cu un an de zile în cadrul MWC 2016. Compania a mai lansat între timp și phabletul Galaxy Note 7 dar din cauza mai multor probleme legate de bateria acesta a fost retras. După eșecul avut cu Galaxy Note 7, Samsung lucrează la un nou dispozitiv de top și se pare că graba nu mai intră în discuție anul acesta.

Potrivit celor mai recente informații și zvonuri prezente în presă, Samsung Galaxy S8 își va face apariția în luna Aprilie, în cadrul unui eveniment special care va avea loc în New York. Pentru ca viitorul smartphone să fie gata, fabricile ar trebui să înceapă producția undeva în luna Martie.

Samsung își lansează telefoanele de top în cadrul celui mai mare eveniment mobil al nivel global: Mobile World Congress dar se pare că în acest an va face o pauză și va întârzia lansarea cu câteva luni.

Zvonurile recente mai vorbesc și despre posibilele specificații ale Galaxy S8. Telefonul ar putea avea un ecran capabil să afișeze o rezoluție 2K cu o rație screen-to-body de 90% iar asta înseamnă că marginile laterale vor fi foarte mici. Alte detalii tehnice ar mai include nu mai puțin de 8GB capacitate a memoriei RAM dar și un senzor pentru citirea amprentei integrat direct în display.

Odată cu Galaxy S8 ar putea fi introdus și noul asistent virtual Bixby dezvoltat de Samsung. Bixby va fi integrat în profunzimea ecosistemului Samsung iar toate aplicațiile preinstalate pe viitorul telefon vor folosi asistentul în mod implicit. Samsung plănuiește să renunțe la S Voice și să înlocuiască aplicația cu Bixby pe toate dispozitivele din familia de produse Galaxy S.

Din zvonuri putem afla că asistentul virtual Bixby va fi mult mai avansat decât S Voice și va fi capabil să ofere răspunsuri contextuale mult mai bune. Bixby va fi bazat pe tehnologia Vix pe care Samsung a achiziționat-o anul trecut.

Rețineți că toate informațiile prezentate mai sus sunt ieșite din zvonuri și speculații. Samsung nu a oferit nici un fel de informație referitoare la subiectul Galaxy S8 sau la asistentul virtual Bixby.

Galaxy S7 are un ecran Super AMOLED de 5,1 inci, procesor octa-core Exynos 8890, 4GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 12MP și o baterie cu capacitatea de 3000mAh. Samsung Galaxy S7 este un smartphone de top așa că și prețul acestuia este pe măsură. Potrivit eMag, telefonul Samsung Galaxy S7 poate fi achiziționat cu aproximativ 2.900 lei.

Modelul Galaxy S7 Edge are specificații mai bune ce includ un ecran ușor curbat cu diagonala de 5,5 inci, procesor octa-core Exynos 8890 și o baterie cu capacitatea de 3600mAh. Prețul acestuia este de 3.270 lei la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.