Este primul an în care Xiaomi participă la evenimentul CES 2017 care are loc în Las Vegas. Producătorul din China a surprins prin lansarea unui nou televizor, un router interesant dar și o nouă variantă pentru telefonul fără margini laterale care îl are în portofoliu.

Compania se bucură de un succes mare pe piețele internaționale dar și pe cea locală din China. Xiaomi produce de la telefoane la televizoare, lanterne, routere, boxe wireless, accesorii fitness, căști dar și alte produse electronice. Produsele companiei au o calitate bună și sunt puse la vânzare la prețuri acceptabile.

Mi TV 4
Mi TV 4

Xiaomi Mi TV 4

Primul din cele patru produse prezentate la CES 2017 este noul televizor Mi TV 4. Acesta este un smart TV cu o grosime de doar 4,9mm în cel mai subțire punct, are un design atrăgător cu o ramă foarte subțire și este lansat alături de dispzoitivul Mi TV Bar.

Mi TV Bar este un sistem multimedia care se potrivește de minune alături de ecranul Mi TV 4. Acesta integrează nu mai puțin de 10 difuzoare, are doi sateliți wireless dar și un subwofer cu un design atrăgător. Sistemul multimedia oferă suport pentru tehnologia de sunet Dolby Atmos iar două difuzoare îndreptate în sus îmbunătățesc experiența din timpul filmelor.

Televizorul Xiaomi Mi TV 4 folosește un design modular iar asta înseamnă că modulul de bază este comercializat separat de panoul de afișare reducând semnificativ viitoarele costuri de upgrade. Mi TV 4 se conectează la Mi TV Bar prin intermediul unui singur cablu Mi Port.

Noul Mi TV 4 se va comercializa la un preț de sub 2000$ și va ajunge pe piața locală din China spre sfârșitul acestui an.

Mi Router HD
Mi Router HD

Xiaomi Mi Router HD

Una alt dispozitiv interesant lansat este noul router Mi Router HD. Dispozitivul este un router inteligent care oferă utilizatorului viteze superioare pentru conexiunea la internet dar poate fi folosit și ca soluție NAS deoarece acesta integrează o unitate de stocare HDD.

Mi Router HD este un dispozitiv 4×4 multi-user, are suport pentru viteze de transfer de până la 2600Mbps, integrează patru antene de calitate dar și un HDD care poate avea o capacitate maximă de stocare de 8TB. Routerul poate fi folosit ca unitate de stocare în rețea, pentru backup automat, poate fi sincronizat cu contul Dropbox sau integrat cu sistemele audio Sonos.

Routerul Mi Router HD va fi disponibil pe piața locală din China în prima parte a acestui an la un preț de aproximativ 200$ pentru varianta cu 1TB de stocare sau 500$ pentru varianta cu 8TB spațiu de stocare.

Mi MIX White Ceramic
Mi MIX White Ceramic

Xiaomi Mi MIX

Al 3-lea dispozitiv prezentat de Xiaomi la CES este o versiune albă pentru telefonul de top Mi MIX. Dispozitivul are ca specificații tehnice un ecran impresionant cu diagonala de 6,4 inci, carcaă ceramică, procesor Qualcomm Snapdragon 821 de 2,35GHz, 4GB memorie RAM, 128GB spațiu intern de stocare dar și o baterie cu capacitatea de 4400mAh.

Alte detalii mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 16MP, funcționalități NFC, cameră foto principală compactă, senzor de proximitate ultrasonic integrat în spatele ecranului și interfața MIUI 8. Difuzorul frontal este înlocuit de o consolă ceramică piezoelectrică care permite utilizatorului să asculte convorbirile fără a fi nevoie de un difuzor tradițional.

Noul smartphone Xiaomi Mi MIX de culoare albă va fi disponibilă pe piața locală din China spre sfârșitul acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.