Piața ceasurilor inteligente este în plină expansiune iar fiecare producător încearcă să-și atragă clienții in felul lui. Asta putem spune și despre producătorii de ceasuri inteligente din China ce vă pot oferi și un preț modest pentru astfel de produse.

Aiwatch GT08+ este un ceas disponibil pe piața din China ce oferă utilizatorilor mai multe funcții printre care se numără: posibilitatea folosirii acestuia ca și un telefon prin intermediul slotului pentru cartelă SIM, primirea sau trimiterea de mesaje scurte, redarea de muzică (acesta dispune de un slot pentru card microSD).

Printre specificațiile produsului putem aminti și de: funcție de apelare, redare de muzică, cameră foto de 0,3MP, ecran TFT cu diagonala de 1,54 inci ce oferă o rezoluție de 240×240 pixeli, pedometru, monitorizare pentru calitatea somnului, funcție anti-pierdere și Bluetooth 3.0. Mai putem aminti de cele două difuzoare ce oferă un sunet stereo 3D sau de bateria cu capacitatea de 350mAh ce oferă o autonomie pentru apeluri de 4 ore și 180 de ore în modul stand-by.

Față de produsele celebre ale marilor companii, acest ceas inteligent nu rulează un sistem de operare cunoscut ci folosește o soluție software dezvoltată de companie dar este compatibil cu dispozitivele ce rulează Android sau iOS. Aiwatch GT08+ are suport pentru rețelele mobile GSM850/900/1800/1900MHz așa că folosirea acestuia la noi în țară nu va fi o problemă.

Ceasul Aiwatch GT08+ este disponibil pe magazinul online gearbest.com și poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 37$.

Notă: Acesta este un articol publicitar.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.