Alcatel a lansat noua tabletă 2 în 1 Alcatel Plus 10

Alcatel Plus 10

Pe lângă lansarea unei noi linii de telefoane din gama Idol 4 sau a seriei entry-level Pop 4, Alcatel a anunțat și prima tabletă proprie 2 în 1. Alcatel Plus 10 este un convertibil interesant ce rulează sistemul de operare Windows 10 ce va ajunge pe rafturile magazinelor undeva în luna Iunie.

Tableta are un ecran HD IPS cu diagonala de 10,1 inci alături de un procesor quad-core Intel Cherry Trail T3 Z8350, 2GB capacitate a memoriei RAM dar și 32GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD. Fiind un dispozitiv 2 în 1, tableta are ca accesoriu un dock cu tastatură ce are o baterie suplimentară cu capacitatea de 2,580mAh alături de cea cu capacitatea de 5,830mAh inclusă în tabletă promițând astfel o autonomie de până la 8 ore de utilizare.

Procesorul folosit rulează la o frecvență de 1,9GHz iar memoria internă poate fi extinsă cu încă 64GB folosind un card microSD și are o cameră foto principală cu un senzor de 5MP dar și una cu un senzor de 2MP. Tableta dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea dar și Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 alături de două difuzoare pe partea din față.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus