Alcatel este una dintre companiile care produc dispozitive dedicate bugetelor restrânse. Compania a lansat un nou smartphone din seria de telefoane Pixi 4 denumit Alcatel Pixi 4 Plus Power. La fel cum sugerează și numele său, noul smartphone are o baterie mare cu capacitatea de 5000mAh.

Terminalul are un ecran IPS cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezolușie HD de 1280×720 pixeli oferind astfel o densitate a pixelilor de 267ppi iar la interior putem găsi un procesor quad-core de 1,3GHz alături de 1GB capacitate a memoriei RAM și 8GB spațiu intern de stocare xtensibil folosind un card microSD. Pixi 4 Plus Power nu este un terminal 4G și poate folosi o rețea 3G HSPDA+ prin intermediul unui modem capabil să descarce cu o viteză de până la 21Mbps.

Alte specificații mai includ bateria cu capacitatea de 5000mAh care este capabilă să țină telefonul în funcțiune până la 2,7 zile, 22 de ore de navigare folosind rețelele Wi-Fi, 14 ore de streaming video sau chiar 5 zile de ascultat muzică non-stop. La nivel de fotografie, noul dispozitiv are o cameră foto principală de 13MP cu bliț LED și o cameră foto secundară de 5MP iar la nivel de conectivitate putem găsi Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, microUSB 2.0, radio FM și mufă audio de 3,5mm.

Noul Alcatel Pixi Plus Power rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și este disponibil pe unele piețe din Asia. La noi în țară putem alege modelul Alcatel Pixi 4 care este disponibil la eMag la un preț de 600 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.