Xiaomi a lansat camera foto mirrorless Xiaomi YI M1

Xiaomi YI M1

Xiaomi a lansat noua cameră foto mirrorless Xiaomi YI M1. Noua cameră foto mirrorless folosește un senzor optic dezvoltat de Sony de 20MP care este cabail să facă înregistrări video la rezoluție 4K.

Camera Xiaomi YI M1 are un ecran cu touchscreen cu diagonala de 3 inci capabil să afișeze o rezoluție de 720×480 pixeli care permite controlul senzorului foto și al funcțiilor disponibile. Camera oferă suport pentru fișierele RAW dar și JPEG. Senzorul optic de 20MP dezvoltat de Sony include funcții autofocus, detecție facială, touch focus sau touch shooting. Yi M1 are și un declanșator mecanic care permite utilizatorului să facă fotografii în rafală.

La nivel de conectivitate putem discuta despre conexiune Bluetooth și Wi-Fi, conexiuni care ajută la distribuirea imaginilor și clipurilor video. Camera foto are dimensiunile: 13,5×64,3×33,6mm.

Camera foto mirrorless Xiaomi YI M1 cu lentile standard va fi disponibilă la un preț recomandat de aproximativ 330$. Xiaomi are și o versiune care include un kit cu lentile duale ce se va comercializa la un preț de 450$.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus