Alcatel Pop Mirage este un nou smartphone care intră în portofoliul companiei în gama de produse Alcatel Pop. Noul smartphone Alcatel Pop Mirage rulează sistemul de operare Cyanogen 13.1 și are o baterie cu capacitatea de 2500mAh. Noul smartphone este unul entry-level și are specificații de bază.

Noul Pop Mirage are un ecran IPS HD cu diagonala de 5,5 inci alături de un procesor quad-core MediaTek MSM8909 de 1,3GHz dar și 1,5GB memorie RAM și procesor grafic Adreno 304. Spațiul intern de stocare este de 16GB și poate fi extins cu încă 32GB prin intermediul unui card microSD.

Dispozitivul are suport pentru rețelele 4G LTE alături de Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct, GPS, A-GPS și port micro USB 2.0. Bateria folosită are capacitatea de 2500mAh și va fi disponibil și într-o variantă dualSIM. Noul Pop Mirage are certificaare IP68 și va concura cu dispozitive ca Xiaomi Note 3, Redmi 2 Prime, Lenovo Vibe K5 dar și altele.

Telefonul are o cameră foto principală de 8MP cu bliț LED și funcții HDR; autofocus și mod panoramă dar și o cameră oto secundară cu un senzor de 5MP.

Nu sunt disponibile informații despre preț și disponibilitate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.