La Flanco a început Black Friday și ține până pe 20.11.2016

Black Friday 2016 la Flanco

Luna Noiembrie este luna cu cele mai multe reduceri din an iar retailerii de întrec în promoții și reduceri de prețuri la produsele aflate în lichidare de stoc. Flanco a hotărât ca evenimentul Black Friday să înceapă astăzi și să țină 20 de zile, până pe 20 Noiembrie.

Flanco promite reduceri pe bandă rulantă la mai multe categorii de produse de pe site: electrocasnice mari, electrocasnice incorporabile, electrocasnice mici, televizoare, auto, telefoane sau echipamente IT. Aveți la dispoziție 3 săptămâni pentru a vă căuta produsul oferit la cel mai bun preț.

Dacă sunteți la vânătoare de produse atunci poate vreți să știți că reducerile din această campanie aduc prețuri reduse cu până la 36% la mașini de spălat și frigidere, reduceri de până la 30% la mașini de spălat vase, plite încorporabile sau hote, reduceri de până la 44% la mașini de pâine, blendere, espressoare sau fiare de călcat, reduceri de peste 40% la televizoare dar și reduceri de peste 40% la telefoane mobile.

Puteți achiziționa telefonul UTOK Q40, 8GB, Dual SIM la doar 180 de lei, sistemul de navigație Mio 7500, Full Europa Lifetime la 450 de lei, televizorul LED Philips 32PFT4101/12 de 80 cm la 900 de lei sau aspiratorul Samsung VCC52F0S3R, 2.5 L, 1500 W la 240 de lei.

Puteți oricând să vă căutați produsele favorite pe flanco.ro.

                     

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus