Palm si webOS, doua nume ce au avut un potential imens in trecut atunci cand au fost prezentate la CES 2009. Doua nume ce au fost uitate, aproape complet. HP a facut un pas si a achzitionat Palm iar compania a lansat si o tableta webOS dar nu a devenit prea populara pana cand pretul acesteia a scazut considerabil. Sursele webOS au fost vandute catre LG iar de atunci a incercat sa incorporeze mediul open-source in liniile sale de televizoare inteligente.

Mai multe informatii sugereaza ca HP a vandut ‘Palm‘ catre Alcatel OneTouch. Marcile Palm au fost vandute catre Wide Progress Global Limited si se pare ca documentele au fost semnate nu de altcineva decat presedintele Alcatel OneTouch.

Alcatel OneTouch poate pune ceva la cale, ar putea incerca sa aduca in prime-time brand-ul Palm putand astfel sa isi creasca prezenta pe piata smartphone din SUA folosind numele si brandul Palm.

O alte informatie interesanta este tagline-ul „Smart move,” ce este ragsit pe site-ul mynewpalm.com iar acesta este sloganul folosit de Alcatel OneTouch.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.