Free cookie consent management tool by TermsFeed

Allview a lansat astăzi două noi telefoane din gama de produse Viper. V2 Viper i4G și V2 Viper e sunt oferite ca dispozitive mid-range alături de posibilitatea personalizării carcasei.

V2 Viper i4G dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea, oferind utilizatorilor o viteză de download de până la 150Mbps în benzile FDD și TDD. Sspecificații le tehnice includ un ecran IPS LCD In-Cell cu diagonala de 5 inci care afișează o rezoluție HD, protecție împotriva zgârieturilor prin intermediul Soda Lime Glass, capabilități dual SIM, procesor quad-core cu frecvența de 1,3GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare. Terminalulare o cameră foto principală cu un senzor de 8MP cu autofocus, bliț LED și protecție cu lentila UV.

V2 Viper e are un ecran cu diagonala de 4,5 inci alături de capabilități dual SIM, procesor cu patru nuclee ce rulează la o frecvență de 1,3GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 128GB prin intermediul unui card microSD. Camera foto principală are un senzor de 5MP cu autofocus și bliț LED.

Pe lângă noile telefoane lansate de Allview, compania a lansat și o nouă unealtă de personalizare pentru aceste două telefoane ce permite personalizarea carcasei folosind elemnte grafice proprii sau folosindu-le pe cele de pe site-ul Allview.

Cele două smartphone-uri din gama Viper întruchipează vitalitatea și nonconformismul specifice tinerilor. Sunt terminale care răspund nevoii de viteză a utilizatorilor de internet, fiind în același timp o sursă inepuizabilă de divertisment. În plus, lăsăm originalitatea să-și pună amprenta asupra telefoanelor, care pot etala acum povestea fiecărui utilizator”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noile telefoane Allview V2 Viper i4G și V2 Viper e sunt disponibile pe bază de precomandă începand de astăzi, la prețul de 699 lei și respectiv, 499 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 18 aprilie 2016.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.