Clienții lanțului de magazine Carrefour din România își pot plăti cumpărăturile la casele de marcat folosind aplicația mobilă de portofel electronic mobilPay Wallet. Acest serviciu este deja disponibil în toate magazinele Carrefour din România.

Aplicația mobilPay Wallet dezvoltată de NETOPIA mobilPay poate fi descărcată gratuit de orice utilizator al unui dispozitiv care rulează sistemele de operare ioS sau Android. După descărcare, este necesară înregistrarea unui card bancar în aplicație pentru a efectua plățile rapide direct din cadrul portofelului electronic. Plățile se fac foarte ușor, tot ce este de făcut este scanarea unui co QR afișat la casa de marcat.

NETOPIA mobilPay înseamnă, prin excelență, inovație. Asta știm să facem și o facem cel mai bine. Dovada cea mai clară este mobilPay Wallet, primul portofel digital din România și singurul, ca abordare, până în prezent, care le oferă românilor cea mai simplă, sigură și securizată metodă de plată, atât online, cât și în locații fizice. Salutăm deschiderea către inovație a partenerilor Carrefour, alături de care reușim să arătăm la scară națională că tehnologia înseamnă simplitate în viața de zi cu zi”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Conform datelor NETOPIA, în 2015, volumul plăţilor online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat față de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% față de 2014.

Aplicația mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart, poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. Pe lângă plata cumpărăturilor la casele de marcat ale Carrefour, aplicația și poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri. Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetești, amenzile de circulație, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești, cumpărăturile din hipermarketuri și restaurante din Capitală.

Pentru mai multe informații despre aplicație și despre serviciile oferite de NETOPIA mobilPay puteți accesa site-ul web mobilpay.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.