Free cookie consent management tool by TermsFeed

Allview pune la dispozitie detinatorilor tabletei Viva Q8 o actuzalizare a sistemului de operare Android la versiuea 4.4 KitKat. Chiar daca este o versiune beta ce va fi imbunatatita pe parcurs, o puteti instala pe dispozitv si o puteti testa trimitand si un feedback echipei de dezvoltare.

Conform companiei, actualizare aduce noi imbunatatiri ca: o noua interfata (icon-uri noi, un nou sistem de widget-uri si o tranzitie mai fluenta intre ecrane), un mod multitasking mai rapid, un nou editor de imagini, consumul de memorie este optimizat, imbunatatiri tehnologiei Wireless Display, o noua tastatura cu functii aditionale, imbunatatiri aduse la aplicatia pentru muzica, un buton dedicat pentru a face un screenshot, imprimare folosind serviciile cloud dar si altele.

Pentru a va actualiza dispozitivul este necesar sa urmati pasii oferiti de Allview: pasi de urmat pentru actualizarea Viva Q8 la Android 4.4 KitKat.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.