Alternativa 3G pentru tablete: Huawei UltraStick

Momentan pe piata exista doua posibilitati de a oferi o conexiune 3G pentru o tableta. Aceasta poate fi oferita cu capabilitati de conectare la o retea de date inclusa in pachetul hardware sau poate fi oferit un adaptor suplimentar 3G (pentru tabletele doar cu o conexiune WiFi). Huawei incearca sa aduca o alta perspectiva asupra acestui lucru.

Compania a inceput sa ofere producatorilor o noua solutie 3G denumita UltraStick, aceasta este un modul mic 3G pe care producatorii le pot adauga dispozitivelor create deja fara a fi nevoie de un redesign pentru partea hardware. Una din primele tablete care vin incorporate cu noul modul 3G este Chuwi V99x.

In principiu, Huawei UltraStick este un modul 3G ce poate fi conectat la o interfata USB dar este indeajuns de mic pentru a avea loc in interiorul acestei. Producatorii pot adauga capabilitati 3G tabletelor create ce vin doar cu o conexiune WiFi intr-un mod foarte simplu si rapid fara a fi nevoie de modificari mari.

Chuwi V99x

Tableta Chuwi V99x vine cu noul modul 3G inclus are un display de 9.7inch si ruleaza la o rezolutie de 2048x1536px, procesor quad-core Rockchip RK3188, pana la 32Gb spatiu de stocare si 2GB memorie RAM si suporta o conexiune de date 3G multumita modulului Huawei UltraStick.

via CNBeta

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus