Nokia a prezentat un nou telefon clasic: Nokia 515, un telefon cu o carcasa de aluminium, sistem de operare S40 si optiune dual SIM. Acesta va fi lansat pe piata in Septembrie incepand cu Rusia, Germania, Elvetia si polonia.

Nokia 515 va avea o carcasa de aluminium si va fi disponibil in doua variante: dual SIM si simplu. Culorile in care va fi disponibil sunt alb sau negru, grosimea noului telefon este de 11mm.

Sistemul de operare care ruleaza pe Nokia 515 este Series 40 (S40), are o camera de 5MP cu blitz LED cu optiuni de editare si distribuire. La nivel de conectivitate acesta va avea 3.5G HSPDA ca si optiunea HD Voice.

Pretul recomandat de vanzare este 149$ si va avea ca tinta publicul ce isi doreste doar un simplu telefon clasi si elegant, nu ca modelele precedente: 207, 208 si 208 dual SIM lansate in iulie, acestea erau telefoanele cele mai ieftine de la Nokia care aveau o conexiune 3G la retea.

Sursa: Nokia

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.