Amazon a prezentat ieri, in liniste, mai multe produse noi. Noile tablete Kindle Fire HD 6 sunt cele mai ieftine din lot urmand o noua tableta Kindle Fire HD 7 si puternica Kindle Fire HDX 8.9 ce foloseste un cipset Snapdragon 805. Pe langa noile tablete, compania a mai prezentat si noul e-book reader Kindle Voyage.

Kindle Voyage este un e-reader obisnuit cu o constructie premium. Pentru justificarea numelui si pretului, Amazon a adaugat cateva noi functii pe care utilizatorii si le-au dorit de-a lungul timpului.

Kindle Voyage are o grosime de 7.6mm intr-o carcasa de magneziu si cantareste in jur de 180 de grame. Noul dispozitiv foloseste un ecran cu o rezolutie mare ce ofera o densitate a pixelilor de 300ppi iar Amazon sustine ca acesta este mai luminos cu 39%.

O functie noua a dispozitivului este „page press” ce permite utilizatorilor sa apese pe marginile ecranului pentru a naviga intre pagini. Amazon declara ca a implementat aceasta functie pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa isi miste mainile sau degetele prea mult in timpul lecturii.

Noul e-reader Amazon Kindle Voyage poate avea, optional, o conexiune de date 3G iar modelul WiFi are un pret in jur de 199$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.