Despre e-mail marketing cu specialisti internationali, la MarkDay

Markday 2014

In 2013 erau 3.6 miliarde de adrese de e-mail, iar pana in anul 2016 se estimeaza ca numarul acestora va creste pana la 4.3 miliarde. In plus, 34 % dintre utilizatori isi acceseaza e-mailul de pe dispozitive mobile, potrivit unui studiu realizat de The Radicati Group.

Email marketingul a devenit una dintre cele mai utilizate metode de comunicare a specialistilor de marketing, asta deoarece are potentialul de a genera o rata ridicata a conversiilor.
Michael Leander este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti de marketing din Europa. El va fi prezent in data de 21 octombrie, in Bucuresti, la evenimentul dedicat marketingului digital MarkDay.

Leander va aborda numeroase teme sintetizate in sapte workshopuri menite sa eficientizeze cele mai importante aspecte ale marketingului digital. Printre acestea se numara si e-mail marketingul.

Specialistul va vorbi despre e-mail marketingul modern prezentand notiunile de baza necesare pentru a creste rata de conversie si va dezvalui solutii practice la cele mai frecvente obstacole intampinate in implementarea unui campanii de e-mail marketing.

MarkDay se va desfasura, pentru a doua oara, si in Cluj-Napoca. In data de 31 octombrie, in cadrul expoConferintei de Comert Electronic –TeCOMM, se reunesc speakeri internationali pentru a dezbate cele mai noi trenduri ale domeniului. Luke Brynley – Jones, Ilyan Kovatchev, Andre Alpar si Adelina Oprea sunt doar cativa dintre acestia.

Inregistrati-va pana in data de 15 septembrie pentru a beneficia de oferta early bird!
Pentru mai multe informatii despre oferta, program, speakeri si subiectele dezbatute in cadrul evenimentului accesati markday.ro pentru editia din Bucuresti sau markday.ro pentru editia din Cluj – Napoca.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus